16/اسفند/1403
|
14:58
۱۰:۱۱
۱۴۰۳/۱۲/۱۵

تحولات اوکراین|معاون ترامپ:کی‌یف باید سر میز مذاکره بنشیند

اذعان آمریکا به ناتوانی غرب برای ادامه جنگ با روسیه، نامه زلنسکی به ترامپ درباره آمادگی برای مذاکره، ابراز تأسف زلنسکی از مشاجره در کاخ سفید و موافقت نخست‌وزیر اوکراین با امضای توافق فلزات با آمریکا، از مهمترین رویدادها درباره جنگ اوکراین هستند.
کد خبر: ۴۰۲۸۰۴

تحولات اوکراین|معاون ترامپ:کی‌یف باید سر میز مذاکره بنشیند

"جی دی ونس"، معاون رئیس‌جمهور ایالات متحده تاکید کرد که نه آمریکا، نه اروپا و نه مقامات کی‌یف دیگر نمی‌توانند به درگیری نظامی علیه روسیه در جنگ اوکراین ادامه دهند و همه طرف‌ها، از جمله مقامات کی‌یف باید بر سر میز مذاکره حاضر شوند.

وی شب گذشته در جمع خبرنگاران در کنگره آمریکا گفت: «اکنون به مرحله‌ای رسیده‌ایم که نه اروپا، نه ایالات متحده و نه اوکراینی‌ها نمی‌توانند این درگیری را تا بی‌نهایت ادامه دهند. به همین دلیل، بسیار مهم است که همه طرف‌ها بر سر میز مذاکره بنشینند.» 

ونس تأکید کرد که رئیس‌جمهور دونالد ترامپ در تلاش است تا پیامی واضح به اوکراینی‌ها ارسال کند که زمان آغاز گفت‌وگوهای صلح با وی فرا رسیده است. به گفته وی، ترامپ همچنان تمایل دارد با کی‌یف توافقی در زمینه استخراج منابع طبیعی به امضا برساند. 

معاون رئیس‌جمهور تأکید کرد که این توافق برای واشنگتن از اهمیت بالایی برخوردار است، زیرا مردم آمریکا شایسته آن هستند که حداقل بخشی از سرمایه‌گذاری عظیمی را که ایالات متحده در کمک به اوکراین انجام داده است، جبران کنند. به گفته ونس، ترامپ تنها به دنبال تأمین عدالت برای آمریکایی‌ها است، چرا که اروپا در موضوع اوکراین همواره از شرایط سودآوری برخوردار بوده و از طریق حمایت‌های مالی از کی‌یف، سرمایه‌گذاری‌های خود را بازگردانده است. علاوه بر این، توافقی که ترامپ به دنبال آن است، به واشنگتن دسترسی به منابع ارزشمندی خواهد داد که برای آینده اقتصاد آمریکا اهمیت زیادی دارد.

 
ارسال نظر
پربیننده